Při výrobě vín značky Winiveria se používá speciální technologie, která kombinuje místní tradice a technologické inovace. Vinařství se nachází nedaleko města Telavi na území vesnice Vazisubiani. Je součástí rozsáhlého komplexu „Chateau Mere“, jehož součástí jsou také vlastní sklepy, restaurace a hotel, který přitahuje pozornost milovníků tzv. Vinařské turistiky.

Winiveria používá hrozny sklizené ze speciálně vybraných vinic v nejprestižnějších vinařských oblastech Gruzie. Stáří révy na těchto pozemcích je nejméně 25 let, což umožňuje získat bobule s vynikající chutí a kvalitou.

Víno Winiveria se vyrábí dvěma způsoby, z nichž každý dává vínu nezaměnitelný charakter. Milovníci klasické chuti si mohou vybrat víno vyrobené podle evropské technologie. Při této metodě Winiveria využívá nejnovější italské vybavení. Gurmáni, kteří oceňují tradiční gruzínská vína, upřednostňují výrobu podle staré kakhetské technologie. Zahrnuje maceraci mladiny na dřeň, což vede k aromatičtějšímu a extraktivnějšímu nápoji. Víno Winiveria zraje ve vlastních sklepech společnosti za použití dubových sudů. Některé odrůdy nápoje navíc dozrávají v lahvích.

Červená vína Winiveria se vyrábí ze slavného místního hroznu — Saperavi. Tato odrůda dodává nápoji luxusní tmavě rubínovou barvu. Ve své vůni kombinuje tóny černého rybízu a zralé třešně. Jeho chuť je bohatá, sametová od ušlechtilých taninů získaných během stárnutí. Můžete v něm rozlišit tóny sušeného ovoce, tabáku a ořechů.

Bílá vína Winiveria se vyrábí z autochtonních hroznů Rkatsiteli, Kisi a Mtsvane. Barva těchto nápojů je světlá, zlatá nebo slámová. Bílé víno Viniveria vyniká svou charakteristickou vůní, která proplétá nuance květin, zelených hrušek, citrusových plodů a medu. Ve světle povzbuzující chuti nápoje se objeví ovocné tóny a příjemná kyselinka